Esportius elèctrics
Motor Novetats 11/02/2020

Hispano Suiza presentarà un nou model elèctric a Ginebra

La històrica marca catalana prepara un model més esportiu del seu cotxe elèctric anomenat Boulogne

Ara Motor
2 min
Hispano Suiza presentarà un nou model elèctric a Ginebra

L’any 1921 la Hispano Suiza va construir un model de competició basat en el seu model de producció H6 que va aconseguir guanyar durant tres anys consecutius la cursa George Boillot, una de les proves de resistència més prestigioses del seu temps i que consistia en circular durant més de tres hores i mitja pels camins de sorra i pedres al voltant de la ciutat francesa de Boulogne.

Hispano Suiza presentarà un nou model elèctric a Ginebra

Aquell model de competició basat en l’H6, que a partir d’aleshores va passar a dir-se com la ciutat on competia, es va convertir aviat en un mite de l’automobilisme dels anys 20 del segle passat, i en un dels models més importants de la marca catalana.

Ara, a les portes del centenari del seu naixement, la nova Hispano Suiza ha volgut recuperar el nom del seu cotxe per preparar una versió especial i més esportiva del seu Carmen (que ja disposa de 1.019 CV de potència). Ho farà acompanyat de QEV Technologies, un preparador de cotxes esportius elèctrics d’alt rendiment amb seu a Barcelona i que ja té experiència en el disseny de diversos elements i tecnologies per a equips de la Fórmula E, i altres grans fabricants de cotxes esportius i de luxe amb altes prestacions.

La Hispano Suiza presentarà el nou Carmen Boulogne a Ginebra el 3 de març, i serà aleshores quan reveli el disseny final del seu cotxe i les prestacions finals. A hores d’ara tampoc sabem si aquest serà un prototip únic per mostrar la capacitat de la marca o si es convertirà en un model que es fabricarà paral·lelament al Carmen, un cotxe del qual la marca només fabricarà dinou unitats a un preu unitari de més d’1,5 milions d’euros.

stats