Infants
Motor 21/04/2017

Ford desenvolupa un bressol que simula el moviment d’un cotxe

La marca nord-americana ha creat un bressol que replica la sensació de moviment, el so i la llum que es genera a bord d’un cotxe

Ferran Vital
1 min
Ford desenvolupa un bressol que simula el moviment d’un cotxe

Ser pare o mare és meravellós. Ara bé, tots els que tenim fills sabem que els primers mesos de vida dels nadons és complicat dormir gaires hores seguides durant la nit, i no és estrany veure pares i mares que arrosseguen cansament acumulat durant mesos i, fins i tot, anys. De fet alguns estudis quantifiquen en unes 700 les hores de son perdudes durant els primers 12 mesos de vida dels nostres nadons.

Es pot controlar mitjançant una aplicació

Curiosament la majoria de nadons que pateixen còlics, mal a les dents o malestar acostumen a dormir plàcidament quan els pugem al cotxe i iniciem la marxa. De fet conec més d’una parella que sortia a passejar en cotxe per adormir als seus fills.

Ford ha desenvolupat un bressol anomenat Max Motor Dreams que es pot controlar a distància –mitjançant una tauleta o 'smartphone'– que recrea les sensacions lumíniques i auditives que perceben els nadons a bord d’un cotxe, a més de la sensació de moviment d’un desplaçament en cotxe. Fins i tot l’aplicació associada permet enregistrar un recorregut en concret (de casa a casa dels avis, per exemple) i replicar-lo al bressol.

De moment, el bressol Max Motor Dreams és tan sols un prototip, però Ford té pensat comercialitzar-lo arran de la gran expectació que ha generat el seu invent.

stats