Cupra
Novetats 17/02/2020

El nou Cupra León es presenta aquesta setmana

Ara Motor
2 min
El nou Cupra León es presenta aquesta setmana

El dijous 20 de febrer Cupra presentarà la seva nova seu social, que rebrà el nom de Cupra Garage i ocuparà les instal·lacions que fins ara acollia el departament Seat Sport, ja dins del municipi d’Abrera. En aquest mateix acte la marca catalana aprofitarà per presentar el nou ambaixador de la marca, el porter alemany del FC Barcelona Marc-André ter Stegen.

Cupra León

Aprofitant l’acte d’inauguració de la nova seu, Cupra presentarà els nous Cupra León i Cupra León Sportstourer, la versió familiar del León. Segons apunten les primeres informacions publicades per la marca, aquests dos models utilitzaran una mecànica híbrida endollable amb una potència encara per confirmar, però que hauria d’oscil·lar sobre els 250 CV de potència.

A hores d’ara és un misteri saber si Cupra prepararà en un futur edicions exclusives i limitades del Cupra León i el Cupra León Sportstourer, seguint l’exemple dels León Cupra R i Cupra R ST de l’anterior generació, que tant ens van agradar quan els vam poder provar ara fa una mica més d’un any.

Aposta elèctrica

A part dels Cupra León i Cupra León Sportstourer la marca d’alt rendiment aprofitarà per presentar el Cupra León Competición (la versió orientada a les carreres del Mundial de turismes) i el flamant Cupra e-Racer, el primer cotxe de carreres elèctric fabricat a Catalunya i que tindrà una potència d’uns 450 CV, tot i que amb una funció overboost podrà arribar als 680 CV de potència immediata.

stats