Motor Nou concessionari

BYD estrena concessionari a Sant Just Desvern i té previst obrir cinc centres més aquest 2024

Les noves instal·lacions estan situades al número 135 de la carretera Reial del municipi i disposen de taller oficial

El concessionari disposa d'una superficie de 425 m2 per a l'exposició i 1.020 per al taller
3 min

L'expansió de la marca xinesa BYD és imparable. I és que recentment la concessió Quadis Dream, propietat del grup Quadis i encarregada de la comercialització dels vehicles de BYD al nostre país des de fa aproximadament un any, ha inaugurat un nou centre ubicat a Sant Just Desvern que se suma als que el fabricant asiàtic ja tenia a Barcelona, Sant Quirze del Vallès, València i Mallorca.

En un esdeveniment que va comptar amb la presència de nombrosos clients i amics del grup Quadis, així com amb la intervenció dels responsables del concessionari i la dinamització del periodista Josep Lluís Merlos, els assistents van poder conèixer de primera mà tant les noves instal·lacions com les novetats més recents del fabricant xinès.

Els assistents a l'esdeveniment de presentació van poder conèixer de primera mà les darreres novetats de BYD.

425 m2 d'exposició i 1.020 de taller oficial 

El nou concessionari BYD Quadis Dream de Sant Just Desvern ofereix una superfície d'exposició de 425 m² on els clients poden descobrir la gamma de BYD al complet. Estem parlant del SUV compacte ATTO 3, de les berlines Seal i HAN, dels SUV Seal U i Tang i de l'utilitari Dolphin, tots ells 100% elèctrics. A més, recentment la marca ha incorporat el seu primer model híbrid endollable, el BYD Seal U DM-i. Un cotxe que, pel que van explicar els responsables del concessionari durant l'esdeveniment de presentació, està tenint una acollida immillorable entre el públic general.

També resulta interessant l'aposta que ha fet la concessió Quadis Dream per l'espai de taller oficial, una de les principals preocupacions dels futurs clients d'una marca relativament nova que ha aterrat fa poc al nostre país. Les instal·lacions de Sant Just Desvern disposen de 1.020 metres quadrats de taller amb les tecnologies més avançades en matèria de diagnosi. Tot plegat per poder fer front a les revisions i manteniments d'uns vehicles que, com va anunciar BYD fa uns mesos, disposen d'una garantia de sis anys o 150.000 quilòmetres. I per si algú s'està preguntant quina és la garantia de les bateries d'aquests cotxes elèctrics, el fabricant asiàtic actualment les garanteix durant 8 anys o 200.000 quilòmetres.

Els responsables del concessionari i el periodista Josep Lluís Merlos van informar els assistents tant de les característiques de les instal·lacions com dels models de la marca.

Cinc concessionaris més aquest 2024

La xarxa de BYD Quadis Dream disposa actualment de cinc concessions repartides per Catalunya, València i Mallorca. Al Principat, els seus tres centres estan ubicats a Barcelona (c. Aragó, 29), Sant Quirze del Vallès (c. Carrasco i Formiguera, 22) i Sant Just Desvern (carretera Reial, 135). A València hi trobem un centre (av. Ausiàs March, 186) i a Palma un altre (Gran Via Asima, 31).

Però la inauguració del centre de Sant Just Desvern suposa un pas més en el procés d'expansió de la marca xinesa. La intenció de Quadis és inaugurar fins a cinc centres més al llarg dels pròxims mesos, i oferir així un servei complet als clients d'una marca que actualment és líder mundial en la fabricació i venda de vehicles endollables.

La gamma BYD disposa actualment de set vehicles electrificats i rebrà nous models al llarg dels pròxims anys.
stats