Cotxes elèctrics
Motor  /  Novetats 27/07/2023

BYD amplia la garantia dels seus cotxes a 6 anys o 150.000 quilòmetres

La marca xinesa anuncia també una garantia de 8 anys o 200.000 quilòmetres per a les seves bateries

2 min
BYD amplia la garantia dels seus cotxes a 6 anys o 150.000 quilòmetres

BYD és una d'aquelles marques que fa uns mesos no coneixia gairebé ningú a Europa, que ara comença a sonar i que d'aquí a un temps (no caldrà esperar gaire) sonarà amb moltíssima força. D'una forma relativament similar al que es va viure amb Kia o Hyundai quan van arribar al mercat europeu, el fabricant xinès porta mesos presentant nous models i obrint concessionaris a tot l'estat. Tot plegat amb la intenció de fer que la mobilitat elèctrica arribi a tothom, feina que també porta un temps fent MG.

La clau de tot plegat és que BYD no és un petit fabricant de vehicles, sinó un dels més importants del món i tot un referent en la fabricació de bateries. Per tractar de millorar la confiança d'aquells usuaris que encara no han fet el salt definitiu cap a la mobilitat elèctrica, BYD acaba d'anunciar que augmenta la garantia dels seus vehicles fins als sis anys o els 150.000 quilòmetres, fet que a més será aplicable a tots els models de la seva cada cop més nodrida gamma.

El nou BYD Seal també gaudirà de l'extensió de garantia

La bateria té una garantia de 8 anys

L'increment de garantia que estem anunciant fa referència als vehicles com a tal, però no pas a la bateria. Aquesta disposa d'una garantia encara més extensa que arriba fins als 8 anys o els 200.000 quilòmetres. Resulta interessant comprovar com la marca xinesa confia plenament la seva tecnologia, que a més és una de les poques del mercat que fa servir una tecnologia pionera.

Denominada Blade Battery, està formada per ferro i liti (LFP), prescindeix del cobalt i ofereix una major seguretat, resistència i durabilitat. Aquest darrer aspecte és fonamental per tal d'aconseguir que la marca tingui plena confiança en les seves bateries i, d'aquesta manera, pensi en oferir una garantia de 8 anys.

El Dolphin és un compacte del segment C amb fins a 427 km d'autonomia

Tots els interessats en adquirir un BYD ho poden fer a molts dels concessionaris que es troben repartits per tota la península, amb especial atenció a la Pioneer Store situada a Sant Quirze del Vallès. Allà es podran adquirir tant els models que porten ja un temps a la venda (Atto 3, Tang i Han) com els més recents, que arribaran d'aquí a poques setmanes als concessionaris.

Estem parlant dels Seal (una berlina del segment D amb fins a 530 CV de potència i autonomies de 570 quilòmetres) i Dolphin (un compacte del segment C amb fins a 204 CV i autonomies de 427 quilòmetres. I el que fa encara més interessant la notícia que ha anunciat BYD és que la garantia serà transferible, de manera que si als 3 o 4 anys volem vendre el vehicle, el nou propietari encara disposarà de garantia fins arribar als 6 anys o 150.000 quilòmetres.

stats