Superesportius
Motor Novetats 08/02/2019

Bugatti Chiron Sport 110 Ans: ‘Allez les bleus'!

La mítica marca alsaciana presenta una edició limitada del Chiron Sport que pretén homenatjar els seus orígens

Ara Motor
2 min
Bugatti Chiron Sport 110 ans: ‘allez les Bleus!’

Aquest 2019 Bugatti compleix 110 anys. Per celebrar-ho, comercialitzarà una edició limitada i exclusiva de només 20 unitats anomenada Chiron Sport 110 Ans, que és, alhora, un homenatge a les seves arrels franceses.

Vista posterior Bugatti Chiron Sport 110 ans

I és que les 20 unitats del Chiron Sport 110 Ans només presenten algunes novetats estètiques que fan referència als símbols nacionals francesos, com el color blau de la seva carrosseria, inspirat en les samarretes de les seves seleccions nacionals de futbol, rugbi o handbol, per exemple.

Detall seients Bugatti Chiron Sport 110 ans

A més a més, la bandera tricolor francesa és omnipresent en diversos detalls del cotxe, com ara els retrovisors o a les plaques commemoratives de la carrosseria i els interiors del cotxe. Però probablement els detalls més espectaculars d’aquesta edició especial són el seu aleró retràctil amb els colors de la bandera francesa i les pinces de fre de color blau elèctric.

Detall aleró

Mecànicament el Chiron Sport 110 Ans manté un motor W16 (o setze cilindres en W, si ho preferiu) de vuit litres de cilindrada alimentat per quatre grans turbos que li permeten oferir una potència de 1.520 CV, accelerar de 0 a 200 km/h (sí, a 200) en poc més de sis segons i assolir una velocitat màxima autolimitada de 420 km/h.

Cues escapament Bugatti Chiron Sport 110 ans

El que encara no sabem és quant costarà cadascuna de les vint unitats, tenint en compte que les versions bàsiques del model ja costen 2,4 milions d’euros, però podem suposar que superarà àmpliament aquesta quantitat. Bugatti presentarà el model al Saló de Ginebra, que començarà d'aquí poques setmanes.

stats