Superesportius
Motor Novetats 02/11/2018

Aston Martin crea una edició especial commemorativa anomenada DBS 59

El DBS 59 vol celebrar els 60 anys de la victòria d’Aston Martin a les 24 Hores de Le Mans

Ara Motor
2 min
Aston Martin crea una edició especial commemorativa anomenada DBS 59

El DBS Superleggera és el superesportiu estrella d’Aston Martin. Un model preciós que utilitza un potent motor V12 d’origen Mercedes-AMG que entrega 725 CV i 900 Nm de parell, associat a un canvi automàtic amb convertidor de parell ZF de vuit relacions i un diferencial mecànic de desplaçament limitat, que assegura la motricitat i la diversió al volant.

EL DBS 59 i el model original que va guanyar a Le Mans el 1959

Però si el DBS Superleggera ja és un cotxe exclusiu a l’abast d’uns pocs afortunats al planeta, els de Gaydon ara volen anar més enllà amb una edició limitada i exclusiva de 24 exemplars del DBS 59, una variant que vol commemorar la mítica victòria dels anglesos a les 24 Hores de Le Mans del 1959.

Vista lateral DBS 59

Cadascuna de les 24 unitats del DBS 59 rebrà de sèrie el color British Racing Green, que contrasta amb diversos elements i motllures de la carrosseria de fibra de carboni. Les llandes, en canvi, estan pintades de color bronze, i la carrosseria inclou també algunes plaques i detalls commemoratius de la victòria d’Aston Martin a Le Mans.

Interiors DBS 59

Els interiors també inclouen alguns detalls commemoratius, com els logos sobre els seients esportius de pell i cuir, que estan inspirats en els del model campió de 1959, i manté la combinació de colors de la carrosseria. A més a més, cada comprador del DBS 59 rebrà un uniforme de carreres de color blau amb l’escut de la marca, unes rèpliques exactes dels guants i el casc dels guanyadors de Le Mans 1959, dues maletes exclusives del model i una manta específica per cobrir i protegir el DBS 59.

Cada unitat del DBS 59 va numerada

Aston Martin no ha volgut fer públic el preu de cadascuna de les 24 unitats del DBS 59, però ja ha anunciat que les ha venut totes i cadascuna a alguns dels clients més selectes i afortunats dels de Gaydon.

stats