SUV esportiu
Motor  /  Novetats 26/11/2018

ABT potencia el Cupra Ateca fins els 350 CV

Els preparadors alemanys porten el totcamí de Seat fins els 350 CV de potència

Ara Motor
2 min
ABT potencia el Cupra Ateca fins els 350 CV

ABT és un preparador especialista en millorar els cotxes del grup Volkswagen. De fet ells han creat un espectacular RS6-E Hybrid de 1.018 CV de potència o un espectacular ABT Cupra Carbon Edition, una edició limitada de 300 unitats del compacte català que presenta una important millora mecànica que li permet obtenir un 25% més de potència del seu motor 2.0 TSI i arribar als 370 CV i 460 Nm de parell.

Cupa Ateca ABT

El flamant Cupra Ateca preparat per ABT serà presentat al Saló d’Essen (Alemanya) durant la primera setmana de desembre, en una evolució del Cupra Ateca –que en Josep Lluís Merlos ja va poder provar fa unes setmanes- que arriba als 350 CV i 440 Nm de parell gràcies a la millora de l’electrònica del motor 2.0 TSI que també utilitza el León Cupra. La preparació del Cupra Ateca és menys potent que la del León, ja que ABR ha volgut configurar d'aquesta manera la gestió de l’electrònica, el bufat del turbo i un nou catalitzador.

Gràcies a aquesta millora el Cupra Ateca pot accelerar de 0 a 100 en 5 segons (una millora de dues dècimes respecte la versió estàndar) o augmentar la seva velocitat punta fins els 255 km/h, unes prestacions d’autèntic infart per un totcamí amb tracció integral.

Cupa Ateca ABT

Estèticament ABT també ha millorat el Cupra Ateca amb unes noves llandes de 20 polzades de color negre i una carrosseria una mica més baixa gràcies a una nova suspensió més esportiva que permetran que el Cupra Ateca sigui un model més equilibrat i amb menys oscil·lacions quan circuli a altes velocitats.

stats