Vídeo
Ara Motor

[Vídeo] Seat deixa entreveure el disseny del Tarraco

Els del Baix Llobregat publiquen un vídeo al seu Twitter que deixa intuir les línies del SUV de set places

[Vídeo] Seat deixa entreveure el disseny del Tarraco / @TUSEAT Zoom

El compte enrere per conèixer el nou Seat Tarraco ja està activat. Seat està allargant la presentació internacional del seu totcamí de set places, que arribarà al mercat a finals d’any per competir, entre d'altres, amb el Nissan X-Trail, rei del segment dels SUV grans i de tall familiar.

El Tarraco utilitzarà uns nous grups òptics led diürns, i deixa intuir la fisonomia final del totcamí català que es fabricarà a Alemanya. Les formes geomètriques i anguloses recorden el seu cosí txec Skoda Kodiaq, amb el qual compartirà plataforma estructural i elements mecànics.

El nou totcamí de Seat arribarà als 4,7 metres de llarg i tindrà una tercera filera de seients inclinable. A més, disposarà de variants amb tracció integral (4Motion) i caixa de canvis automatitzada de doble embragatge DSG. D’entrada no hi haurà versions híbrides o híbrides endollables (PHEV), i tampoc es preveu que el Tarraco disposi d’una versió totalment elèctrica.

Tot i que la producció del cotxe es farà a la Baixa Saxònia, el disseny del nou model ha sigut íntegrament català, ja que se n’ha encarregat el departament de disseny de Seat a Martorell. Per acabar, el Tarraco tindrà un preu base que oscil·larà entre els 30.000 i els 35.000 euros.