SUV de 7 places
Ara Motor

Tiguan Allspace, un SUV XXL

Volkswagen presenta la versió allargada del Tiguan, un SUV de 7 places

Tiguan Allspace, un SUV XXL / VOLKSWAGEN Zoom

El Tiguan Allspace creix 21 centímetres respecte d'un model convencional per donar una resposta pràctica i eficient als clients que necessiten més espai i habitabilitat sense renunciar als avantatges d'un SUV compacte.

Espai interior Tiguan Allspace Zoom

Espai interior Tiguan Allspace / Volkswagen

El nou Tiguan Allspace costarà 35.630 euros (descomptes promocionals al marge) i gràcies a l'increment de longitud permet allotjar una tercera filera de seients per homologar 7 places i oferir un maleter de 1.760 litres reclinant els dos seients posteriors, una xifra molt per sobre de l'espai que ofereixen els competidors.

Tiguan Allspace Zoom

Tiguan Allspace / Volkswagen

Els clients poden escollir dos nivells d'acabats diferents (Advance i Sport) i un total de 6 motors (3 dièsel i 3 de gasolina) amb potències compreses entre els 150 i els 240 CV. A més, els motors es podran associar a canvis manuals o automàtics (DSG) de 6 o 7 velocitats i a una plataforma de tracció davantera o integral 4Motion. Els models de tracció integral disposen també d'assistent de descens i arrencada en desnivells.

Tiguan Allspace Zoom

Tiguan Allspace / Volkswagen

Pel que fa a l'oferta tecnològica, Volkswagen presenta un ampli catàleg de sistemes de seguretat i infoentreteniment, com l'alerta i l'assistent de frenada, fars LED, controls de velocitat adaptatius i una pantalla central de 8 polsades, entre d'altres.