Televisió
Ara Motor

‘The grand tour’ estrena la tercera temporada

Amazon estrena la tercera temporada del programa televisiu més descarregat de la història

‘The Grand Tour’ estrena la tercera temporada / @THEGRANDTOUR Zoom

James May, Richard Hammond i Jeremy Clarkson ja han tornat a la petita pantalla. Amazon Prime ha estrenat aquest cap de setmana la tercera temporada de ‘The grand tour’, un format d’èxit que ja s’ha convertit en el programa televisiu més descarregat (il·legalment) de la història. De fet, ‘The grand tour’ és el principal reclam de la plataforma de pagament Amazon Prime Video, i també la producció més cara del seu catàleg.

I és que les aventures dels tres presentadors britànics tenen milions de seguidors als cinc continents, que esperaven amb candeletes l’estrena de la tercera temporada, que serà l'última amb el format actual, amb una carpa itinerant que visita diversos països del món. 'The grand tour' visitarà Colòmbia, Detroit i Mongòlia, entre altres localitzacions.

Segons apunten les primeres informacions, a partir del 2020 ‘The grand tour’ es limitarà a oferir capítols de viatges i comparatives de cotxes, atesa l’edat –Clarkson té 58 anys, May 55 i Hammond 48– i l’estat físic dels seus protagonistes, que van patir diverses lesions i accidents al llarg de la temporada anterior.