Cotxes artesanals
Ara Motor

Speedback GT, una obra d’art a mig camí de Jaguar i Aston Martin

El preparador anglès David Brown Automotive presenta un nou model basat en un xassís del Jaguar XKR i un xassís que imita el DB5

Speedback GT, una obra d’art a mig camí de Jaguar i Aston Martin Zoom

David Brown és un preparador artesà de Coventry especialitzat en la modificació i personalització de cotxes –sobretot britànics-. El preparador anglès presentarà a Ginebra la nova versió del seu gran èxit Speedback GT, presentat ara fa tres anys.

El model té un "look" totalment retro Zoom

El model té un "look" totalment retro / David Brown

La nova generació d’aquest vehicle especial utilitza una carrosseria que ha utilitzat més de 142 panells d’alumini i catorze capes de pintura, en una modificació estètica que inclou més de 7.200 hores de treball.

Speedback GT Zoom

Speedback GT

Com és habitual en aquest tipus de vehicle, el client pot personalitzar al seu gust els interiors del vehicle, adaptant i utilitzant materials diferents com el cuir Nappa, alumini, fusta o fibra de carboni.

Interiors de qualitat Zoom

Interiors de qualitat / David Brown

Mecànicament el nou Speedback GT utilitza tot el bastidor del Jaguar XKR, incloent-hi el poderós motor benzina V8 de cinc litres de cilindrada alimentat per turbo que eroga 510 cavalls de potència i 625 Nm de parell, associat a una caixa de canvis automatitzada de sis velocitats d’origen ZF.

Speedback GT 2017 Zoom

Speedback GT 2017

David Brown només fabricarà 100 unitats del seu model, i tindran un preu de 580.000 euros. Com en el cas de la versió anterior, de ben segur les unitats no trigaran massa temps en ser venudes.