Novetats
Ara Motor

Skoda Kodiaq GT, un SUV cupè exclusiu per al mercat xinès

Skoda presenta la variant GT o cupè del Kodiaq, el seu SUV de set places

Skoda Kodiaq GT, un SUV cupè exclusiu per al mercat xinès / SKODA Zoom

Quan vam provar el nou Skoda Kodiaq vam quedar gratament sorpresos. El cotxe és un excel·lent familiar, amb molt d’espai interior i un bon comportament dins i fora de l’asfalt. Ara bé, el totcamí txec no destaca per ser un SUV de tall esportiu, tot i que aviat arribarà al nostre mercat el nou Kodiaq RS amb una potència de 240 CV, motor dièsel i sistema de tracció integral.

Skoda Kodiaq GT Zoom

Skoda Kodiaq GT / Skoda

Per això no ens ha deixat de sorprendre el llançament del nou Kodiaq GT, un vehicle exclusiu per al mercat xinès, una evolució cupè i esportiva del Kodiaq que vol imitar els BMW X4 o Mercedes GLC, amb una personalitat esportiva i elegant. Ara bé, la seva estètica és més aviat asiàtica, i poc adequada als gustos i cànons estètics europeus.

Skoda Kodiaq GT Zoom

Skoda Kodiaq GT / Skoda

Els interiors del Kodiaq GT van un pas més enllà amb l’ús de materials de primera qualitat i els seients de tall esportiu de sèrie que provenen de la variant RS europea i que expliquen la vocació ‘premium’ de la marca al mercat del gegant asiàtic, on Skoda compta amb una popularitat i un prestigi superiors als del Vell Continent.

Per motius culturals i estètics, el Kodiaq GT encaixa més a la Xina que a Europa

Mecànicament, aquest Kodiaq GT (que en principi no arribarà mai a Europa) utilitzarà un motor gasolina turbo de quatre cilindres 2.0 TSI amb potències de 186 o 220 CV associat de sèrie a un sistema de tracció integral i canvi automàtic DSG de set relacions.

Detall seients Kodiaq GT Zoom

Detall seients Kodiaq GT / Skoda

A més a més el Kodiaq GT incopora una interessant dotació tecnològica i de seguretat de sèrie que inclou els sistemes Front Assist, Lane Assist, alerta d’angle mort i control de creuer adaptatiu, a més de wifi i sistemes multimèdia MirrorLink de sèrie compatible amb Apple CarPlay i Android.

Quadre comandaments Kodiaq GT Zoom

Quadre comandaments Kodiaq GT / Skoda

El Kodiaq GT forma part de l’estratègia de creixement de Skoda a la Xina, un mercat que ja representa el 25% de les vendes totals de la companyia i on vol seguir creixent durant els anys vinents.