Novetats
Ara Motor

Ave Tarraco, els conductors et saluden!

Seat presenta el seu SUV de set places a Tarragona en un acte internacional de primer ordre

Ave Tarraco, els conductors et saluden! / SEAT Zoom

La Tarraco Arena (antiga plaça de toros de la ciutat de Tarragona) ha sigut l’escenari escollit per Seat per presentar el seu nou cotxe estrella, el Tarraco. Aquest SUV de set places serà el primer cotxe de la marca catalana que es fabricarà a Alemanya, a la mítica fàbrica de Wolfsburg, seu central del grup Volkswagen. Amb tot, el disseny del cotxe ha sigut fet íntegrament al Centre Tècnic de la marca al Baix Llobregat.

Acte de presentació Zoom

Acte de presentació / Emili Bocigas

El nou Tarraco fa 4,7 metres de llargada i disposa d’una tercera filera de seients inclinable. A més, disposarà de variants amb tracció integral (4 Motion) i caixa de canvis automatitzada de doble embragatge DSG associada a motors dièsel i gasolina amb potències compreses entre els 150 i els 190 CV.

Nou Tarraco Zoom

Nou Tarraco / Seat

Avui hem sabut que el Tarraco disposarà de tres nivells d’equipament anomenats Style, Xcellence i FR, deixant oberta la porta a futures variants Cupra. Més endavant existirà també una versió híbrida endollable (PHEV) amb 210 CV de potència i 400 Nm de parell.

Detall interiors Zoom

Detall interiors / Emili Bocigas

El nou Tarraco també estrenarà un nou tauler totalment digital anomenat Digital Cockpit i una nova pantalla central tàctil de nou polzades que culminen uns interiors més treballats i ben acabats.

Detall vista posterior Tarraco Zoom

Detall vista posterior Tarraco / Seat

Potser la part posterior és una de les zones més revolucionàries estèticament del nou Tarraco, amb uns grups òptics centrals units per una línia led amb un efecte que els dissenyadors de Seat han batejat com a ‘coast to coast’, en referència a la popular expressió nord-americana.

Detall posterior Tarraco Zoom

Detall posterior Tarraco / Emili Bocigas

Els atributs del nou Tarraco són una gran capacitat de maleter, que arriba als 760 l de capacitat, set places, llandes opcionals de 20 polzades i grups òptics led de sèrie entre altres virtuts com els diferents modes de conducció que permeten un ús polivalent del vehicle dins i fora de l’asfalt.

El nou CUV

Seat ha aprofitat la presentació del nou Tarraco per mostrar el disseny del seu pròxim CUV o SUV cupè, això sí, amb un logo de la nova marca Cupra en comptes del tradicional símbol de Seat.

Nou CUV Seat Zoom

Nou CUV Seat / Emili Bocifgas