Ara Motor

Seat León Cupra 300, al 2017

Seat prepara un nou León Cupra de 300 cavalls, que es comercialitzarà en totes les versions possibles (tres portes, compacte i familiar)

Seat León Cupra 300, al 2017 / SEAT Zoom

Els de Martorell disposaran d’una nova versió León Cupra que arribarà als 300 cavalls de potència. De fet, aquesta nova versió del León Cupra no suposarà cap canvi mecànic, ja que utilitzarà el mateix motor 2.0 TSI que actualment ja arriba als 290 cavalls de potència, per la qual cosa no suposarà cap revolució mecànica.

El nou León Cupra 300 (aquest serà el seu nom oficial) estarà disponible en les tres carrosseries que actualment ja fa servir el compacte català, és a dir, les versions SC (de tres portes), 'hatchback' (de cinc portes) i la versió ST (familiar, amb un maleter allargat).

El motor es podrà seguir associant a un canvi manual de sis velocitats o al canvi automatitzat DSG de doble embragatge, també de sis velocitats. Tot i que no presentarà grans canvis estètics, el nou León Cupra 300 estrenarà un frontal inferior amb una nova entrada d’aire, més estilitzada que l’actual.

Aquesta notícia reafirma l’exclusiva que us anunciàvem fa uns dies, sobre el nou Golf R400. La matriu alemanya mai ha permès que els models més prestacional de Skoda o de Seat igualin el seu vehicle fetitxe, el Golf, i molt menys les seves versions més potents, les variants GTI i R. Si l’actual generació de Golf R “només” eroga 300 cavalls (comparteix el mateix motor que el León Cupra) caldrà esperar encara alguns mesos (no gaires) per veure el nou Golf R i la seva potència final, cosa que donarà llum verda a Seat per començar a comercialitzar el nou León Cupra 300.