Centre investigació
Ara Motor

Metropolis:Lab, el nou centre d'investigació de SEAT a Barcelona

El grup Volkswagen aposta per la capital catalana per convertir-la en un dels centres de referència d'investigació sobre mobilitat urbana al món

Luca de Meo durant el MWC / SEAT Zoom

Tal i com ja va avançar la Natàlia Vila fa uns dies, avui SEAT ha anunciat que obrirà un centre internacional d’investigació que anomenarà Metropolis:Lab Barcelona. Aquest serà el sisè centre d’investigació i recerca del grup Volkswagen, que ja disposa de centres similars a Wolfsburg, Berlín, Munich i San Francisco.

El centre de Barcelona, especialitat en mobilitat, comptarà amb uns 20 treballadors d’alta qualificació (en un futur SEAT preveu arribar a la cinquantena) i tindrà la seva seu al Pier 01, seu de la Barcelona TechCity. L’equip de Metropolis:Lab Barcelona, operatiu a partir del proper mes d’abril, crearà software i algoritmes pel grup VAG sobre temes de mobilitat especialment en circulació urbana. De fet, un dels primers objectius de Metropolis:Lab Barcelona serà consolidar una interacció més segura i eficient entre persones i vehicles –autònoms o manuals-.