Saló de Ginebra
Ara Motor

Porsche Mission E, l’elèctric de Porsche apunta el regnat de Tesla

Porsche ha anunciat que portarà a producció el Mission E i que serà una realitat el 2019

Porsche Mission E, l’elèctric de Porsche apunta el regnat de Tesla / PORSCHE Zoom

L’any 2015 Porsche va presentar un prototip de cotxe 100% elèctric anomenat Mission E. El prototip elèctric prometia una potència de 600 cavalls, una autonomia de 500 quilòmetres i un temps de recàrrega de tan sols quinze minuts, apuntant directament al regnat de Tesla i el seu Model S.

600 cavalls de potència, 500 quilòmetres d'autonomia i temps de recàrrega d'un quart d'hora

El president de Porsche, Oliver Blume, va confirmar durant el Saló de Ginebra que el Mission E arribarà als mercats el 2019 i que a partir d’aquest mateix estiu ja podrem començar a veure'n les primeres unitats de producció i proves.

Mission E Zoom

Mission E / Porsche

Millorant el Tesla Model S

Porsche no se n'amaga: el seu objectiu és derrotar el Tesla Model S i convertir-se en el nou referent dels esportius elèctrics. Per fer-ho, la filial de Volkswagen ha invertit molts diners a crear un model capaç de superar el nord-americà.

Interiors Mission E Zoom

Interiors Mission E / Porsche

I és que el sistema de recàrrega elèctrica dissenyat per Porsche de la mà de la japonesa Hitachi pressuposa unes millors prestacions que els 'superchargers' de Tesla gràcies a un sistema de recàrrega de 800V que permetrà recarregar el 80% de les bateries en un quart d’hora.

Sistema de recàrrega de 800V Zoom

Sistema de recàrrega de 800V / Porsche

Però el gran punt fort del Porsche Mission E és el fet que disposarà d’un sistema de conducció autònoma més avançat que l’Autopilot de Tesla. De fet, el sistema del Porsche serà de nivell SAE 4, mentre que els Tesla tan sols disposen d’un sistema certificat com SAE 2.