Nou esportiu
Ferran Vital

Porsche presenta versions picants pel Boxster i el Cayman

La marca alemanya presenta les versions GTS dels seus esportius d’accés

Porsche presenta versions picants pel Boxster i el Cayman / PORSCHE Zoom

El Porsche Boxster i el Cayman (que són el mateix cotxe amb dues carrosseries diferents) reben la versió GTS, una variant esportiva de 365 CV de potència i diversos elements estètics que els diferencien de les versions convencionals.

Boxster GTS Zoom

Boxster GTS / Porsche

Mecànicament els Boxster i Cayman GTS utilitzen un motor bòxer de 2’5 litres i 4 cilindres que arriba als 365 cavalls gràcies a un nou turbocompressor més gran, que també eleva el seu parell fins els 430 Nm. Això suposa un augment de 35 CV respecte les anteriors versions GTS, que utilitzaven un motor atmosfèric de 6 cilindres. Això sí, totes les versions GTS tan sols es poden associar al canvi automatitzat PDK. Això sí, el motor continua en posició central (just darrera dels seients) i la potència del motor enviada a les rodes posteriors és gestionada mitjançant un autoblocant mecànic de darrera generació.

Interior amb paquet "Chrono Sport" Zoom

Interior amb paquet "Chrono Sport" / Porsche

A banda de la seva mecànica millorada, els nous Boxster i Cayman GTS disposen d’un paquet estètic específic que inclou llandes de 20 polzades, grups òptics i finestres posteriors enfosquides, interiors amb el paquet "Sport Chrono" (que inclou un rellotge amb cronòmetre de precisió i entapissats d'Alcàntera amb fil vermell) i una alçada 10 mil·límetres inferior a les de les versions estàndard.

Porsche presenta versions picants pel Boxster i el Cayman Zoom

Porsche presenta versions picants pel Boxster i el Cayman / Porsche

Els nous Boxster i Cayman GTS arribaran al mercat els propers dos mesos a un preu base de 88.506 euros en el cas del Cayman i 90.813 euros en el cas del Boxster.