SUV elèctric
Ara Motor

NIO ES6, el SUV elèctric xinès amb 510 quilòmetres d'autonomia

El fabricant xinès de cotxes elèctrics presenta el seu segon totcamí de tall 'premium' amb una autonomia superior als 500 quilòmetres

NIO ES6, el SUV elèctric xinès amb 510 quilòmetres d'autonomia / NIO Zoom

NIO és una marca xinesa especialitzada en cotxes elèctrics que acaba de presentar el seu últim model, el flamant ES6, al Saló de Xangai. L'ES6 és un totcamí totalment elèctric amb dues versions diferents en funció de la potència del seus motors i de les bateries configurades en el vehicle.

NIO ES6 Zoom

NIO ES6 / NIO

El model d'accés o estàndard marida dos motors elèctrics –un sobre cada eix– de 218 CV cadascun i l'obtenció d'una potència total combinada superior als 400 CV. Aquest model d'accés es pot configurar amb una bateria de 70 kWh que permet 410 quilòmetres d'autonomia o amb una bateria més gran de 84 kWh que permet una autonomia de 480 quilòmetres.

NIO ES6 Zoom

NIO ES6 / NIO

La variant prestacional del flamant ES6 utilitza un motor de 218 CV a l'eix davanter i un de 326 CV a l'eix posterior, cosa que li permet obtenir una potència combinada superior als 500 CV. Aquesta versió prestacional accelera de 0 a 100 en 4,7 segons i es pot configurar amb bateries de 70 o 84 kWh, les quals permeten unes autonomies de 430 o 510 quilòmetres respectivament.

Interior NIO ES6 Zoom

Interior NIO ES6 / NIO

Estèticament el NIO ES6 no deixa de ser un totcamí de tall familiar amb 4,85 metres de llarg i un disseny molt europeu que recorda parcialment al Lamborghini Urus. Els interiors del SUV xinès denoten una alta qualitat percebuda gràcies als materials de qualitat que utilitza, el quadre de comandaments digitalitzat i la gran pantalla multimèdia central.

Detall interior NIO ES6 Zoom

Detall interior NIO ES6 / NIO

Tot i que no es començarà a entregar fins l'estiu del 2019, els clients que ho desitgin ja poden reservar el seu cotxe per un preu base d'uns 46.000 euros al canvi, mentre que la versió prestacional arribarà als 57.000 euros.