Novetats Cotxes
Ara Motor

Mercedes presenta el nou Classe E Cupè, distinció esportiva

Elegància i esportivitat, la combinació del nou Classe E Cupè

Mercedes presenta el nou Classe E Cupè, distinció esportiva / MERCEDES Zoom

La Classe E de Mercedes representa els valors més exclusius i senyorials de la marca alemanya, tradicionalment associada a un públic amb alt poder adquisitiu i que cerca la distinció pròpia de la marca establerta a Stuttgart. Un Cupè d'aquesta Classe E ha de ser, per tant, majestuós, elegant i sofisticat, expressant al màxim les formes i el disseny de Mercedes.

Però la nova generació del Classe E Cupè trenca amb la continuïtat del model precedent, presentat l'any 2013. El nou Classe E Cupè és més llarg, ample i més equipat tecnològicament que el seu predecessor. A més, estèticament aquesta nova generació és més juvenil i esportiu que el model al que substitueix, gràcies al disseny atrevit i dinàmic d'aquesta nova generació. Ara bé, alguns dels seus detractors han apuntat que aquest Classe E Cupè s'assembla massa -i pot arribar a confondre's-amb un Classe C Cupè, sensiblement més barat.

Visió posterior Classe E Cupè Zoom

Visió posterior Classe E Cupè / Mercedes

Pel que fa a l'aposta mecànica, el Classe E Cupè segueix amb el tradicional esquema de motor longitudinal davanter i propulsió (o tracció posterior), oferint la possibilitat d'escollir un motor dièsel o tres benzina. La motorització dièsel es correspon al motor d'accés 220d de quatre cilindres, que eroga 194 cavalls de potència. Pel que fa als motors de mecànica benzina, Mercedes oferta els motors E200 i E300, tots dos de dos litres de cilindrada i amb potències de 184 i 245 cavalls, respectivament. El topall de la gamma el fixa el motor E400 de sis cilindres en V i tres litres de cilindrada que arriba als 333 cavalls de potència.

Totes les motoritzacions possibles s'han de maridar amb un canvi automatitzat de nou velocitats, anomenat 9G-TRONIC. A més, l'única que es pot associar amb un sistema de tracció total és l'E400, la variant més potent de la gamma.

Interiors Classe E Cupè Zoom

Interiors Classe E Cupè / Marcedes

Pel que fa a l'equipament, els compradors poden escollir amb dos nivells d'acabats, anomenats «Avantgard» i «AMG Line». A més, opcionalment el Classe E Cupè pot equipar una pila d'extres, com una generosa pantalla tàctil de 12'3 polsades, reconeixement d'ordres per veu, programació de velocitat actiu, sistema d'aparcament automàtic i remot, fars LED amb il·luminació adaptativa o sistema d'aturada i encesa automàtica pels embussos.

El nou Classe E Cupè estarà disponible a partir de la primavera de 2017, tot i que Mercedes encara no n'ha fet públics els preus pel nostre mercat.