Bicicleta elèctrica
Ara Motor

Kymco presenta la seva bicicleta elèctrica amb 90 quilòmetres d’autonomia

Les bicicletes elèctriques seran lleugeres i pensades per un ús urbà a un preu temptador: 2.299 euros

Kymco presenta la seva bicicleta elèctrica amb 90 quilòmetres d’autonomia / E-BIKE Zoom

La marca taiwanesa Kymco fa anys que s’ha consolidat com una de les millors fabricants d’escúters al món, però ara volen fer un salet endavant i consolidar-se com un dels referents de la mobilitat urbana elèctrica, un del segments que més han de créixer els pròxims anys al Vell Continent i a les grans megalòpolis asiàtiques.

e-bike de Kymco Zoom

e-bike de Kymco / Kymco

Kymco ha desenvolupat una gamma de tres bicicletes elèctriques anomeades e-bikes (que ja es poden reservar per Internet) que no necessiten cap mena de llicència, assegurança o permís per circular i que poden ser utilitzades per tota mena de públic.

No cal cap mena de permís de conducció ni assegurança per poder portar aquestes e-bikes de Kymco

Les tres bicicletes elèctriques, anomenades Kymco B, Kymco Q i Kymco Q Lite, disposen d’un petit propulsor elèctric de 250 W i una potència compresa entre els 27 i els 38 Nm de parell que assisteixen el moviment dels pedals.

Detall bateries i propulsor elèctric Zoom

Detall bateries i propulsor elèctric / Kymco

Les bateries, signades per Samsung i LG, són extraibles per poder-les recarregar en qualsevol espai amb un endoll en poc més de 4 hores i pesen uns dos quilos. Les bateries permeten una autonomia teòrica de fins a 90 quilòmetres.

Detall 'display' Zoom

Detall 'display' / Kymco

El xassís de les bicicletes elèctriques de Kymco és íntergament fabricat en alumini, i disposa de sistema de prevenció als robatoris, selector de mode de conducció, un quadre digital amb diverses informacions relatives a velocitat o autonomia i 10 velocitats (excepte la Kymco Q Lite que només té una velocitat).

Detall canvi i pinyons Zoom

Detall canvi i pinyons / Kymco

El preu final de la Kymco Q Lite serà de 2.299 euros, i les Kymco B i Kymco Q arriben fins els 2.499 euros, i els clients tindran la possibilitat de finançar la seva bicicleta, comprar-la per Internet i rebre-la a casa muntada al 85% o del tot muntada en el centre Kymco més pròxim al seu domicili.