Novetats motos
Ara Motor

Kawasaki prepara la nova Ninja H2, més radical que mai

La nova Ninja H2 de Kawasaki arribarà als 230 CV de potència

Kawasaki prepara la nova Ninja, més radical que mai / KAWASAKI Zoom

Els japonesos de Kawasaki actualitzaran la seva emblemàtica Ninja durant l’any vinent. La nova Ninja H2 serà una moto encara més radical i esportiva gràcies a la seva potència i la seva posada a punt, que inclou modificacions i millores mecàniques i de diversos components com els filtres d’aire, l’admissió o la centraleta electrònica (ECU).

Ninja H2 Zoom

Ninja H2 / Kawasaki

La primera versió de la Ninja arribava als 200 CV de potència, i ara Kawasaki, que encara no ha fet oficial la potència definitiva de la nova Ninja H2, podria elevar aquesta potència fins als 230 CV, segons apunten les primeres informacions.

La Ninja H2 és la màxima expressió de l'esportivitat de Kawasaki, amb un preu superior als 32.000 euros

L’augment de potència anirà associat a un nou sistema de frenada signat per Brembo amb més capacitat de refrigeració per aire, nous neumàtics Bridgestone RS11 i una nova pantalla central TFT que completa un quadre d’instruments més digital i tecnològic.

Detall quadre instruments Zoom

Detall quadre instruments / Kawasaki

La Ninja H2 també estrenarà el sistema de connectivitat Rideology, que permetrà que els propietaris controlin l’estat de la moto en qualsevol moment des del seu ‘smartphone’ o tauleta gràcies a la nova aplicació que la marca japonesa posa a l'abast dels seus clients.