Novetats
Ara Motor

Ford Focus Sportbreak Active, sense por al fang

La marca nord-americana presenta una variant familiar i aventurera del nou Focus

Ford Focus Sportbreak Active, sense por al fang / FORD Zoom

El nou Ford Focus incorpora una variant de tall aventurer anomenada Active, que incorpora unes noves proteccions de plàstic als baixos i passos de roda, una suspensió específica i una major alçada lliure que permet realitzar incursions fora de l’asfalt amb certes garanties.

Focus Sportbreak Active Zoom

Focus Sportbreak Active / Ford

Ara Ford ha presentat el Focus Sportbreak Active, l’alternativa als totcamins o SUV que s’han convertit en els nous amos dels nostres carrers i carreteres. El nou Focus Sportbreak Active és 3’4 centímetres més alt que la variant familiar estàndard del Focus, i presenta noves proteccions de plàstic als passos de roda, taloneres, para-xocs i unes noves llandes de 17 o 18 polzades específiques. Pel que fa als interiors, el nou Focus Sportbreak Active incorpora nous entapissats als seients, així com un volant multifunció de cuir i fins i tot pedals d’alumini. Tot això mantenint un espai interior molt aprofitable, amb un maleter que arriba als 608 litres de capcitat.

Interior Focus Sportbreak Active Zoom

Interior Focus Sportbreak Active / Ford

Aquest Focus Sportbreak Active disposa de dos motors gasolina EcoBoost de tres  cilindres de 125 o 150 CV o dos propulsors dièsel de 120 o 150 CV. En tots els casos el Focus Sportbreak Active va associat a un canvi manual de sis velocitats, però les variants més potents dièsel i gasolina poden associar-se a un canvi automàtic de vuit relacions.

Focus Sportbreak Active Zoom

Focus Sportbreak Active / Ford

Ara bé, el nou Focus Sportbreak Active no és un totterreny, ni vol ser-ho. No disposa de cap opció mecànica de tracció integral, ja que el seu ús es limita a circular en pistes de terra o pedra en bon estat. Això sí, aquest Focus Sportbreak Active incorpora un mode de conducció específic anomenat ‘Trail’ per circular fora de l’asfalt i un ‘Snow’ per fer-ho sobre neu o ferms amb poca tracció.

El Ford Focus Sportbreak Active tindrà un preu base de 24.800 euros, descomptes promocionals al marge, i les primeres unitats arribaran al nostre mercat durant el primer semestre de 2019.