SUV ecològic
Ara Motor

DR3, un SUV ecològic per 15.000 euros

El fabricant xinès DR desembarca al mercat espanyol amb un SUV que funciona amb GLP a un preu d’escàndol

DR3, un SUV ecològic per 15.000 euros / DR AUTOMOBILI Zoom

DR és un fabricant d’automòbils xinès amb seu social a Itàlia que desembarca a Espanya després de més de deu anys de presència a altres mercats europeus, com el sempre difícil mercat transalpí. DR desembarca a l’estat espanyol amb un gran actiu sota el braç, el seu SUV compacte DR, un cotxe que pot funcionar amb GLP (gas liquat de petroli) o amb gasolina convencional, i que per tant rebrà l’etiqueta ECO de la DGT.

Nou DR3 Zoom

Nou DR3 / DR Automobili

El DR3 té una potència de 106 CV i un sistema de tracció davantera que li permet arribar a una velocitat punta de 175 km/h i un canvi manual de cinc relacions. Evidentment les prestacions no són el punt fort del cotxe xinès, però no s’allunya gaire d’altres vehicles del mercat equivalents.

Interior DR3 Zoom

Interior DR3 / DR Automobili

El punt més fort del DR3 és que aquest anuncia un preu realment competitiu, de només 14.900 euros i una garantia de cinc anys o 100.000 quilòmetres. Per aquest preu el DR3 ofereix un equipament més que destacable, i que inclou sostre solar, llandes de disset polzades, control de velocitat, entapissats de símil de pell, càmera posterior amb sensor d’aparcament, i un sistema multimèdia amb entrada USB i Bluetooth compatible amb el sistema Mirror Media que es gestiona mitjançant una pantalla tàctil de set polzades.

Vista posterior DR3 Zoom

Vista posterior DR3 / DR Automobili

De moment el DR3 només es podrà adquirir a Madrid mitjançant el distribuïdor DR Italiana Automóviles Iberia, però la marca xinesa té previst expandir la seva xarxa comercial a Catalunya i ampliar la seva gamma amb nous SUV a un preu molt competitiu: el DR4 costarà uns 18.600 euros, el DR EVO5 uns 16.500 i el familiar DR6 Touring arribarà als 21.400 euros. Això no és tot, ja que DR vol ampliar la seva gamma amb fins a set nous models elèctrics durant els anys vinents i que també vendrà al nostre mercat.