Superbike
Motoristes.cat

BMW S 1000 RR 2017, una autèntica Superbike de carrer

BMW actualitza la S 1000 RR, una moto capaç d'accelerar de 0 a 100 en tan sols tres segons

BMW S 1000 RR 2017, una autèntica Superbike / BMW Zoom

La nova BMW S 1000 RR ja ha arribat al nostre mercat. Aquesta moto esportiva, que va revolucionar el seu segment quan va arribar al mercat l'any 2009, ha optimitzat diversos aspectes mecànics per adaptar-se a la nova normativa Euro 4.

Detall manillar Zoom

Detall manillar / BMW

Aquesta nova generació de la Superbike de BMW equipa opcions interessants, com el control de tracció DTC de sèrie o l'ABS Pro, que s'associa amb el paquet de modes de conducció professional, que inclou els modes Slick i User. També incorpora opcions interessants com un control de creuer, un sistema de 'lauch control', un nou canvi HP o un sistema de punys calefactats.

Detall posterior Zoom

Detall posterior / BMW

Aquest model porta de sèrie el seient monoplaça amb tapa de colí, amb un paquet per als acompanyants que inclou també el seient i els reposapeus per al passatger. Finalment, ofereix la possibilitat de posar unes línies vermelles a les llandes en les combinacions de colors més 'racing'.

Pel que fa als esquemes de color de la versió d'aquest 2017, canvien de manera lleu el disseny i s'hi afegeix una nova variant en gris metàl·lic i negre. Això sí, el preu serà considerable, ja que costarà 19.120 euros al nostre mercat, que es poden incrementar sensiblement si volem equipar al màxim aquesta Superbike.