Subhasta
Motor Història 14/03/2021

A la venda la rèplica del Batmòbil de 'Batman returns'

La casa de subhastes Bonhams vendrà una rèplica exacta del Batmòbil de Michael Keaton a 'Batman' i 'Batman returns'

2 min
Batmòbil

No fa gaire vam poder veure com el llegendari KITT, el cotxe fantàstic de David Hasselhoff, sortia a subhasta i generava una gran expectació i interès entre el públic que va créixer veient la mítica sèrie dels anys 80. Ara li toca el torn a una altra llegenda del cinema i de l’imaginari fantàstic dels anys 80 i 90: el mític Batmòbil que va aparèixer a les pel·lícules de Batman i Batman returns, protagonitzades per l’actor Michael Keaton.

Aquest Batmòbil és en realitat un Ford Mustang del 1965 modificat pels especialistes de Z Cars amb un potent motor V8 d’origen Chevrolet 5.7 que entrega 380 CV, associat a un canvi manual i a un tub d’escapament modificat per imitar el so d’una turbina, com en el cas del model cinematogràfic.

Els interiors del cotxe també van ser modificats per imitar el Batmòbil de les dues pel·lícules de Michael Keaton, i la seva carrosseria és de fibra de vidre. A més, aquest Batmòbil també té intermitents i matrícula, i està homologat per circular per la via pública.

Batmòbil
Batmòbil
Batmòbil

Aquest model tan especial va ser creat a mida per a un empresari britànic, que el va fer servir en diversos esdeveniments, per després passar a formar part del Museu de l’Automòbil de Londres, que finalment l’ha de posar a la venda en una subhasta que tindrà lloc el 20 de març a la casa Bonhams, amb un preu de sortida de 25.000 euros, una xifra que de ben segur despertarà molt d’interès entre els col·leccionistes i aficionats de Batman a tot el món.

stats