Saló de Ginebra
Motor  /  Competició 07/03/2018

Nissan també desembarca a la Fórmula E

El principal fabricant mundial de cotxes elèctrics presenta el seu monoplaça al Saló de Ginebra

Ara Motor
1 min
´Nissan també desembarca a la Fórmula E

Durant el passat Saló de Tòquio Nissan ja va anunciar la seva intenció de participar en la pròxima temporada de Fórmula E, però no ha estat fins al Saló de Ginebra que la marca japonesa ha mostrat els colors i el disseny final del seu primer monoplaça.

El monoplaça de Nissan és més potent i amb millor coeficient aerodinàmic que els cotxes que han participat fins ara, coincidint amb l’entrada en vigor d’una nova normativa que preveu cotxes amb més autonomia i capacitat dinàmica.

El monoplaça de Nissan

El que encara no ha fet públic Nissan és quina serà la seva alineació de pilots titulars, tot i que probablement heretarà bona part de l’equip Renault, que inclou els pilots Sebastién Buemi i Nico Prost. L’equip Renault centrarà tots els seus esforços a la Fórmula 1 i deixarà l’espai de vehicles elèctrics de competició als seus aliats japonesos.

La cinquena temporada del campionat de la Fórmula E de la FIA visitarà les principals ciutats internacionals, incloent escenaris com Hong Kong, Berlín, Zuric, Roma i Nova York. El nou cotxe de Nissan que debutarà a la cinquena temporada competirà en el campionat de la Fórmula E durant les pròximes tres temporades.

stats