Motor Competició 15/10/2016

Miquel Molina guanya a Hockenheim

El de Lloret de Mar s'imposa en una treballada victòria al circuit de Hockenheim en l'últim cap de setmana del DTM

Ara Motor
1 min
Miquel Molina guanya a Hockenheim

Miquel Molina ha aconseguit la seva tercera victòria al DTM (Campionat Alemany de Turismes) al circuit de Hockenheim, la segona de l'actual temporada –al juny va guanyar a Lausitzring.

El pilot de Lloret de Mar ha aconseguit una gran victòria al volant de l'Audi RS5 després d'haver fet el segon millor temps a la sessió de classificació i de superar el BMW del portuguès Da Costa al primer revolt. Un cop al capdavant de la carrera, Molina ha sabut mantenir el ritme i la sang freda necessària per no cometre cap errada, continuar al capdavant de la carrera i arribar primer a la línia de meta.

Aquesta victòria arriba en un moment clau de la temporada, just després del toc d'atenció que el director esportiu d'Audi, Dieter Grass, havia fet al pilot català hores abans de la carrera, en què reiterava la confiança en el gironí però demanava més constància per obtenir bons resultats.

Amb aquesta victòria (tercera del palmarès i segona de la temporada), Molina es queda a la tretzena posició de la classificació general, a pocs punts de la desena posició (quedar entre els 10 primers és l'objectiu de Molina aquesta temporada) a falta de l'última cursa de l'any, que se celebra demà al mateix circuit de Hockenheim.

stats