Fómula E
Motor  /  Competició 02/02/2018

Així són els nous monoplaces de Fórmula E

La FIA i la Fórmula E han fet públiques les primeres imatges dels monoplaces elèctrics de la pròxima temporada

Ara Motor
1 min
Així són els nous monoplaces de Fórmula E

Els nous monoplaces de Fórmula E -anomenats Gen2- disposaran de més autonomia (no obligaran als pilots a haver de canviar de cotxe a mitja carrera), disposaran de millor càrrega aerodinàmica i prometen ser més ràpids que els monoplaces utilitzats fins ara.

Els Gen2 han estat desenvolupats per la FIA de la mà d’un equip dels millors enginyers i dissenyadors del planeta, i seran més potents i capaços que els seus predecessors. El salt tecnològic d’aquesta cotxes, que s’estrenaran en la cinquena temporada de la Fórmula E, respecte els utilitzats les quatre temporades anteriors és enorme i exemplifica els avenços tecnològics i mecànics dels cotxes elèctrics en només 4 anys.

El nou monoplaça, cada cop més diferenciat dels Fórmula 1, serà presentat físicament durant el pròxim Saló de Ginebra, i la previsió és que la base mecànica i tecnològica dels Gen2 sigui vigent durant les pròximes tres temporades, amb les modificacions i millores que cada equip evolucioni dins la normativa de la competició.

stats