Turismes elèctrics
Motor Competició 03/05/2022

Cupra fitxa dos nous pilots per revalidar el campionat de l’ETCR

Els del Baix Llobregat anuncien els fitxatges de Tom Blomqvist i Adrien Tambay de cara a la segona temporada del campionat de turismes elèctrics

1 min
Els quatre pilots titulars de Cupra

Després de tocar el cel en la primera temporada de l’ETCR, Cupra encara la segona edició del campionat de turismes elèctrics de la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) amb dues cares noves en la seva graella de pilots. Els catalans mantenen l’actual campió, Mattias Ekström, i el sabadallenc Jordi Gené, autèntica ànima de l’equip, però sumen dues noves cares al seu projecte.

Cupra ha anunciat ja de manera oficial els fitxatges del britànic Adrien Tambay i del suec Tom Blomqvist, que substitueixen el basc Mikel Azcona (que ha signat per Hyundai) i l’hongarès Dániel Nagy. Tom Blomqvist és un pilot de 28 anys amb una àmplia experiència al DTM, a les 24 Hores de Le Mans (va acabar en segona posició de la categoria LMP2 l’any passat), al WEC, a Daytona, a la Fórmula 3 i la Fórmula E, a banda de ser fill del campió del món de ral·lis de l’any 1984 Stig Blomqvist. Adrien Tambay, per la seva banda, té experiència amb vehicles de GP3 i del DTM, i també és fill de pilot, en aquest cas de l’expilot de Fórmula 1 Patrick Tambay.

CUPRA EKS e-Racer

Un vehicle millorat

Més enllà dels nous pilots i de la continuïtat de Gené i Ekström, Cupra encara la segona temporada del campionat de turismes elèctrics ETCR amb confiança i optimisme, ja que el seu vehicle e-Racer va ser el gran dominador de la temporada inaugural i compta amb moltes novetats i millores estructurals que el fan més lleuger i àgil.

stats