IndyCar
Motor Competició 20/09/2021

Àlex Palou té el títol de les IndyCar Series a tocar

El de Sant Antoni de Vilamajor acaba segon al circuit de Laguna Seca i en té prou amb quedar onzè a l'última cursa de la temporada per assegurar-se un títol històric

1 min
El català té el títol a tocar

El català Àlex Palou està a un sol pas de convertir-se en el primer català a guanyar les IndyCar Series, la màxima categoria de l’automobilisme als Estats Units. Palou, que ja suma tres victòries aquesta temporada, ha acabat en segona posició la penúltima cursa de l’any celebrada al circuit de Laguna Seca i en té prou amb una onzena posició per assegurar-se matemàticament la victòria a les IndyCar Series d’aquesta temporada.

I és que el de Sant Antoni de Vilamajor té un coixí de 35 punts sobre el seu principal rival, el mexicà Patricio O’Ward, que ha acabat cinquè a Laguna Seca. Aquesta és una renda suficient per encarar l'última cursa de la temporada amb certa tranquil·litat. L'última cursa de l’any se celebrarà aquest cap de setmana a Long Beach, un circuit urbà d'aquesta ciutat situada uns 30 quilòmetres al sud de Los Angeles, a l’estat de Califòrnia.

stats