Fórmula 1
Ara Motor

El Mercedes-AMG GT R serà el 'safety car' més ràpid de la història

El superesportiu de Mercedes farà de cotxe de seguretat a la Fórmula 1 durant tot l'any 2018

El Mercedes-AMG GT R serà el 'safety car' més ràpid de la història Zoom

El Mercedes-AMG GT R és una bèstia amb un motor V8 de 585 CV de potència i capaç d'accelerar de 0 a 100 en 3'6 segons que farà les funcions de cotxe de seguretat durant tota la temporada 2018. Posat a punt al vell traçat de Nürburgring Nordschleife i amb molts elements mecànics i estructurals heretats de l'AMG GT3 de competició, aquest Mercedes-AMG GT R serà el cotxe de seguretat o 'safety car' més potent de la història de la Fórmula 1.

Vista posterior Zoom

Vista posterior / Mercedes-AMG

El departament de competició d'AMG han preparat específicament el xassís del Mercedes-AMG GT R i l'han equipat amb un nou sistema de direcció de les rodes posteriors, nous ajustos del control de tracció i unes llandes forjades lleugeres específiques de competició que en milloren el seu rendiment.

Fa 22 anys consecutius que Mercedes proporciona el cotxe de seguretat que s'utilitzen durant tota la temporada de Fórmula 1, sempre amb models potents que permetin mantenir un ritme suficient al circuit per evitar que els neumàtics i els frens dels monoplaces de Fórmula 1 es refredin en excés.

Interior del cotxe de seguretat Zoom

Interior del cotxe de seguretat / Mercedes-AMG

L'encarregat de pilotar aquest 'safety car' serà l'aleny Bernd Mayländer, acompanyat pel copilot britànic Richard Darker que manté contacte per ràdio amb el control de carrera i monitoritza els vehicles de Fórmula 1 mitjançant dos iPads.