Seguretat viària
Motor Seguretat 05/08/2021

Els Mossos denuncien un conductor que circulava amb dos nens al maleter

L'infractor és un francès de 43 anys que circulava amb dos nens al maleter, obert i sense cap sistema de retenció o de seguretat

1 min
`Fot del cotxe amb el maleter obert i els menors en el seu interior

Aquest dimarts una patrulla dels Mossos d’Esquadra va aturar un cotxe amb matrícula francesa que circulava per la carretera C-260 a l’altura de Castelló d’Empúries al veure que circulava amb el maleter mig obert i amb unes cames sobresortint de la carrosseria del vehicle.

La patrulla, que feia un control rutinari del trànsit a la carretera C-260 entre Roses i Figueres, va fixar-se en aquest vehicle i el va aturar. El conductor és un francès de 43 anys que estiueja a Roses i que en el moment de la denúncia anava acompanyat de cinc persones més en un Audi RS4 Avant, un esportiu de 450 CV i amb un preu que ronda els 100.000 euros. Al seient del copilot hi havia un adult, a les places posteriors dos nens de només tres anys (que tampoc portaven cadireta ni cap sistema de retenció adequat) i dos menors més al maleter, que estava obert, amb el perill que això suposa per a la seva seguretat i la de la resta d’usuaris de la via pública.

Un cop aturat el vehicle, els Mossos d’Esquadra van denunciar el conductor i el van sancionar per haver comès quatre infraccions del Codi de Circulació: circular amb menors a les places posteriors sense sistemes de retenció adequats, portar més persones de les que homologa el vehicle, circular amb nens al maleter i conducció negligent. La multa arriba als 840 euros.

stats