Saló de Detroit
Motor  /  Novetats 17/01/2018

Xmotion Concept, el totcamí del futur segons Nissan

La marca japonesa presenta el prototip del SUV del futur al Saló de Detroit

Ara Motor
2 min
Xmotion Concept, el totcamí del futur segons Nissan

Després d’anunciar el seu acord amb la NASA, Nissan ha tornat a sorprendre tothom amb el nou Xmotion, el prototip que hauria d’inspirar els dissenys de Nissan en un futur. I és que els bons resultats dels Qashqai i l'X-Trail han portat la marca japonesa a centrar-se en els ‘crossovers’ i totcamins, i a deixar de banda els turismes convencionals (com el Pulsar, que deixarà de fabricar-se en els pròxims mesos).

Xmotion

Aquest prototip disposa de dues fileres de seients amb dues places cadascuna, i el seu interior allotja una pantalla central enorme que ocupa tot el quadre de comandaments. El seu interior diàfan i futurista deixa entreveure que aquest serà un cotxe pensat en clau de mobilitat autònoma.

Interior Xmotion Concept

El Nissan Xmotion presenta també fins a set pantalles tàctils repartides per l’habitacle, i el seu sistema d’infoentreteniment està preparat per rebre ordres de veu i fins i tot interpretar ordres oculars. A més, aquest exercici de llibertat creativa destaca amb la presència de llandes de 21 polzades, sostre retràctil panoràmic i el seu interior, diàfan i ample, pot convertir-se en una sala d’estar o reunions gràcies a la rotació dels seients davanters.

Xmotion

Amb tot, encara caldrà esperar com a mínim fins a l’any 2020 per començar a veure aquesta aposta estètica en els models de Nissan.

stats