Ciclomotor elèctric
Motor Novetats 30/04/2019

Xiaomi Mi HIMO T1, un ciclomotor elèctric per 399 euros

L'última creació de Xiaomi és un ciclomotor elèctric amb pedals i una autonomia de 60 quilòmetres

Ara Motor
2 min
Xiaomi Mi HIMO T1, un ciclomotor elèctric per 399 euros

Xiaomi segueix decidit a conquerir el món de la mobilitat. Després d’haver anunciat la seva primera motocicleta elèctrica, la SuperSoco, i el seu primer cotxe –un totcamí que costarà menys de 15.000 euros–, ara ha anunciat l’arribada de la Mi HIMO T1, una mena de ciclomotor elèctric amb pedals amb un preu realment cridaner, de tan sols 399 euros.

Detall quadre digital de la Mi HIMO T1

Tot i que el disseny del la Mi HIMO T1 recorda molt el d’un escúter urbà convencional, és un vehicle que té pedals integrats al bastidor, tot i que també té una plataforma per deixar-hi els peus quan circula en mode elèctric. Estèticament aquest vehicle resulta fresc i juvenil, i incorpora un quadre d’instruments totalment digital que indica el nivell de càrrega de la bateria, la velocitat i l’autonomia, i que es podrà connectar al telèfon intel·ligent del seu propietari.

Mi HIMO T1

El motor de la Mi HIMO T1 és un petit propulsor elèctric de 350 W (menys de mig CV de potència) que envia la potència a la roda posterior i que és capaç d’arribar a una velocitat punta de 25 km/h. Per la seva banda, les bateries de la Mi HIMO T1 són de 14 Ah, i permeten una autonomia teòrica de 60 quilòmetres, una xifra molt respectable per a un model molt pesant, ja que homologa un pes de 53 quilos.

Aquest vehicle, que es fabricarà a la Xina i caldrà veure com s’homologa a Europa (ciclomotor o patinet elèctric), té diversos modes de conducció: totalment elèctric, amb pedaleig o combinat, i que no servirà per portar dos ocupants, ja que la càrrega màxima del model és de només 100 quilos.

stats