Caravana
Motor  /  Novetats 28/08/2017

Volkswagen Califòrnia XXL, una casa ecològica amb rodes

Volkswagen presentarà el nou Califòrnia XXL el proper mes de setembre a Düsseldorf

Ara Motor
1 min
Volkswagen California XXL, una casa ecològica amb rodes

El Califòrnia XXL és la versió caravana de la Crafter, la furgoneta més gran i polivalent de la marca de la Baixa Saxònia. Els de Wolfsburg han aprofitat la plataforma modular de la Crafter per crear una caravana que té més de “motorhome” que no pas del concepte tradicional que trobem als càmpings del país.

California XXL

I és que la nova caravana de Volkswagen arribarà als tres metres d’alçada, cosa que els permetrà tenir una cuina ben equipada (amb dos focs, i molt d’espai per cuinar), un llit de dos metres de llarg i un lavabo amb dutxa. Fins i tot els seients davanters seran giratoris permetent moltes opcions de configuració i aprofitament de l’espai.

Interior Califòrinia XXL

De fet l’espai és el principal argument d’aquesta caravana, que disposarà de tendals que permetrà muntar cadires i taules a l’exterior, augmentant les possibilitats d’aquesta caravana, que es presentarà al proper Saló de la Caravana de Düsseldorf el proper 26 de setembre.

Una mecànica ecològica

La principal novetat d’aquesta caravana és que disposarà d’un motor elèctric amb una autonomia real superior als 200 quilòmetres, tot i que segurament també hi haurà la possibilitat d’adquirir-la amb un motor dièsel 2.0 TDI i potències de 140 i 177 CV.

stats