Furgoneta elèctrica
Motor Novetats 20/08/2020

Volkswagen i ABT electrifiquen les Caddy i Transporter

Els preparadors especialistes ABT signen un acord de desenvolupament de les versions elèctriques de les furgonetes de Volkswagen

Ara Motor
1 min
Volkswagen i ABT electrifiquen les Caddy i Transporter

Els preparadors alemanys ABT han arribat a un acord amb Volkswagen per encarregar-se de la divisió de vehicles comercials elèctrics de la marca de la Baixa Saxònia. Fruit d’aquest acord neixen les e-Caddy ABT i e-Transporter ABT, pensades per al transport urbà de mercaderies amb el màxim respecte ambiental.

En tots dos casos ABT i Volkswagen presenten autonomies de fins a 120 quilòmetres (una mica més en entorns 100% urbans) gràcies a unes bateries de liti de 37,3 kWh col·locades en els baixos dels vehicles.

Tant l’e-Caddy ABT com l’e-Transporter ABT utilitzen un motor elèctric de 113 CV de potència que envia el parell a les rodes davanteres i que poden assolir una velocitat punta limitada de 90 km/h, per bé que els clients que ho demanin poden elevar aquest límit de velocitat fins als 120 km/h.

L’e-Caddy ABT presenta una capacitat de càrrega de 651 quilos i 4,2 metres cúbics, mentre que l’e-Transporter ABT arriba fins als 1.091 quilos de capacitat i 6,7 metres cúbics d’emmagatzemat en el seu interior.

Les dues furgonetes s’afegeixen d’aquesta manera a la VW e-Crafter, ja disponible en el mercat –Volkswagen la va desenvolupar en solitari sense l’ajuda d’ABT– i que utilitza un motor elèctric de 136 CV i té una autonomia de 115 o 120 quilòmetres amb una capacitat de càrrega que arriba als 1.709 quilos i 10,7 metres cúbics en el seu compartiment posterior.

stats