Novetats
Motor  /  Novetats 09/02/2017

Toyota actualitza el Yaris

La marca nipona actualitza el seu petit urbà amb novetats estètiques i tecnològiques

Ara Motor
1 min
Toyota actualitza el Yaris

Toyota ha presentat el restyling de la tercera generació del Yaris, el petit urbà de la marca japonesa que porta present al mercat des de l’any 2011.

L’actualització del Yaris mostra petites millores estètiques centrades en una nova calandra i nous grups òptics frontals i posteriors, noves llandes de quinze i setze polsades i dos nous colors disponibles per la carrosseria.

Yaris 2017

En els interiors destaca una nova pantalla TFT de 4’2 polsades en el quadre d’instruments, noves sortides de ventilació (heretades de l’Auris)i un nou volant de tres radis més ergonòmic. Pel que fa a l’equipament el nou Yaris estrena el sistema Toyota Safety Sense, equipat de sèrie i que inclou un sistema de reconeixement de senyals, frenada d’emergència, avisador de canvi de carril i control de llums de carretera.

Interiors Toyota Yaris 2017

Pel que fa a la mecànica, l’únic canvi destacable és l’aparició d’un nou motor de benzina 1.5 VVT-iE que eroga 111 cavalls i un parell màxim de 136 newtons per metre, que substitueix a l’anterior propulsor de benzina 1.3.

stats