Esportiu
Motor 04/07/2018

Toyota GT86 GR Sport, edició esportiva

Toyota presenta una edició encara més esportiva del ja llegendari GT86, un dels esportius assequibles més rellevants del segle XXI

Ara Motor
2 min
Toyota GT86 GR Sport, edició esportiva

La secció Gazoo Racing (GR) és el departament de competició i alt rendiment de la marca japonesa, encarregada de desenvolupar models per competir al WRC però també per preparar versions més radicals dels models de producció de la marca.

Val a dir que GR ho tenia senzill amb el GT86, un cotxe que Toyota va desenvolupar ja fa uns anys amb Subaru i que disposa d’un motor bòxer atmosfèric de 200 CV, tracció posterior, una carrosseria baixa i ampla per millorar el rendiment dinàmic i una fisonomia realment espectacular difícilment millorable.

Interiors GT 86 GR Sport

El nou GT86 GR Sport incorpora algunes millores estètiques com ara les faldilles i els baixos laterals del cotxe, unes noves llandes d’aliatge de 17 polzades i noves entrades d’aire a la part davantera i al frontal.

Pel que fa als interiors, aquesta edició esportiva incorpora un volant més petit, una pantalla tàctil de 7 polzades, un cronòmetre i altres gadgets per mesurar els indicadors esportius i els temps del cotxe en un tram revirat o en un circuit.

Derall quadre instruments GT 86 GR Sport

Gazoo Racing manté el mateix bloc motor que el model de sèrie millorant lleugerament la seva potència –ara arriba als 207 CV i 212 Nm de parell– gràcies a una millora en la relació de compressió del motor i del sistema d’admissió, i seguirà maridant-se amb un canvi manual de sis velocitats (el preferit pels puristes) o un canvi automàtic que també disposarà de sis relacions.

El Toyota GT86 GR Sport hauria d’arribar al nostre mercat aquest 2018, i el seu preu de venda al Japó és d’uns 29.000 euros al canvi.

stats