Motor  /  Novetats 11/10/2016

Toyota actualitza el GT86

La marca japonesa actualitza el seu cupè esportiu de cara a la segona meitat de la seva vida comercial

Ara Motor
2 min
Toyota actualitza el GT86

És una 'rara avis' del món del motor. El Toyota GT-86 (germà del Subaru BRZ), present al mercat des de l’any 2012, s’actualitza per seguir sent la referència dels cupès esportius del segment.

El Toyota GT86 ens va sorprendre perquè funcionava amb un motor bòxer atmosfèric de quatre cilindres de dos litres de cilindrada que eroga 200 cavalls de potència, posicionat longitudinalment sota el capó i que envia el parell a les rodes posteriors. Una arquitectura clàssica de cupès esportius que cada cop són més una espècie en perill d’extinció.

Els canvis i novetats del Toyota Gt86 són eminentment estètics. Aquest cupè esportiu estrena un para-xocs davanter i la calandra central, a més d’un nou aleró posterior d’alumini que millora l’aerodinàmica del conjunt.

GT86

A més, aquest Toyota Gt86 estrena unes noves llandes de disset polsades i grups òptics amb tecnologia LED. Els interiors també han estat actualitzats amb un nou volant més petit, un nou sistema d’infoentreteniment (presidit per una nova pantalla tàctil de sis polzades) i nous materials a la consola central que milloren la sensació de qualitat percebuda a l’interior.

Per acabar, Toyota ha modificat els controls de tracció per incloure un nou mode de conducció anomenat Track, orientat a l’ús en circuit, que disminueix les intrusions de l’electrònica per millorar l’esportivitat i les reaccions més pures d’aquest compacte nipó.

Interior GT86

El nou GT86 ja està disponible al nostre mercat, i té un preu de sortida de 32.990 €, descomptes promocionals al marge.

stats