Cotxe híbrid
Motor  /  Novetats 14/11/2019

Toyota Corolla GR-Sport, un compacte esportiu i ecològic

La versió més esportiva del Corolla arriba als 184 CV de potència i utilitza mecàniques híbrides

Ara Motor
1 min
Toyota Corolla GR-Sport, un compacte esportiu i ecològic

Toyota ha presentat la versió esportiva del seu compacte estrella, el nou Corolla, que es diu Corolla GR-Sport i arriba als 184 CV de potència gràcies a la seva mecànica híbrida. Aquesta nova versió no s'hauria de confondre amb les versions GR preparades pel departament esportiu Ganzoo Racing, ja que, com el seu nom indica, les variants GR-Sport volen imitar l'estètica esportiva i juvenil de les versions GR sense renunciar a la comoditat i els consums continguts d'un cotxe aprofitable en un ús diari.

El Corolla GR-Sport també incorpora un paquet estètic específic que disposa de nous colors de carrosseria, finestres posteriors tintades i enfosquides, seients esportius especials, llandes específiques de 18 polzades i noves motllures al seu habitacle.

Mecànicament el Corolla GR-Sport utilitza un motor gasolina 2.0 de quatre cilindres associat a un motor elèctric que ofereix una potència total conjunta de 184 CV associat a un canvi de marxes automàtic i una plataforma de tracció davantera (no existeixen versions del Corolla amb tracció total).

Toyota Corolla GR-Sport

Però la gran novetat del Corolla GR-Sport és una nova suspensió adaptativa variable anomenada AVS que es pot equipar opcionalment i que ajusta la rigidesa dels amortidors i la duresa de la direcció en funció del tipus d'asfalt o ferm sobre el qual circula i de l'estil de conducció seleccionat.

El nou Corolla GR-Sport arribarà al mercat al llarg del primer trimestre del 2020 a un preu base de 26.300 euros, als quals cal sumar 1.200 euros més en cas de voler disposar de la suspensió adaptativa opcional.

stats