SUV de 7 places
Motor  /  Novetats 11/10/2017

Tiguan Allspace, un SUV XXL

Volkswagen presenta la versió allargada del Tiguan, un SUV de 7 places

Ara Motor
1 min
Tiguan Allspace, un SUV XXL

El Tiguan Allspace creix 21 centímetres respecte d'un model convencional per donar una resposta pràctica i eficient als clients que necessiten més espai i habitabilitat sense renunciar als avantatges d'un SUV compacte.

Espai interior Tiguan Allspace

El nou Tiguan Allspace costarà 35.630 euros (descomptes promocionals al marge) i gràcies a l'increment de longitud permet allotjar una tercera filera de seients per homologar 7 places i oferir un maleter de 1.760 litres reclinant els dos seients posteriors, una xifra molt per sobre de l'espai que ofereixen els competidors.

Tiguan Allspace

Els clients poden escollir dos nivells d'acabats diferents (Advance i Sport) i un total de 6 motors (3 dièsel i 3 de gasolina) amb potències compreses entre els 150 i els 240 CV. A més, els motors es podran associar a canvis manuals o automàtics (DSG) de 6 o 7 velocitats i a una plataforma de tracció davantera o integral 4Motion. Els models de tracció integral disposen també d'assistent de descens i arrencada en desnivells.

Tiguan Allspace

Pel que fa a l'oferta tecnològica, Volkswagen presenta un ampli catàleg de sistemes de seguretat i infoentreteniment, com l'alerta i l'assistent de frenada, fars LED, controls de velocitat adaptatius i una pantalla central de 8 polsades, entre d'altres.

stats