Superesportiu elèctric
Motor Novetats 17/11/2017

Tesla ens deixa amb un pam de nas: anuncia per sorpresa l’esportiu més ràpid de la història

Elon Musk sorprèn tothom al presentar per sorpresa el cotxe més ràpid de la història, que serà 100% elèctric

Ferran Vital
2 min
Tesla ens deixa amb un pam de nas: anuncia per sorpresa l’esportiu més ràpid de la història

Hi ha qui compara l’empresari Elon Musk amb Steve Jobs. De fet, milions de persones veuen en el sud-africà el successor del guru d’Apple. Des d’avui mateix els seus seguidors tenen un motiu més per comparar els dos emprenedors: durant la presentació del nou camió elèctric de Tesla, Musk ha presentat, per sorpresa, el nou esportiu biplaça de la marca, el Tesla Roadster.

Tesla Roadster

I no serà un cotxe qualsevol: el nou Roadster promet una autonomia totalment elèctrica de 1.000 quilòmetres, uns 1.000 Nm de parell màxim, més de 400 km/h de velocitat punta i una acceleració 0-100 de tan sols 1,9 segons.

400 km/h i 1.000 quilòmetres autonomia

No, no m’he equivocat amb les xifres. El nou esportiu de Tesla serà capaç de deixar en ridícul superesportius com el Ferrari LaFerrari o el Bugatti Chiron, per exemple. Una bestialitat en forma de cotxe que suposa un revulsiu molt important per a la jove marca nord-americana.

Com el seu nom promet, serà descapotable

Musk ha confirmat també que el nou Roadster tindrà tracció a les 4 rodes, i que tot i que es digui Roadster homologarà quatre places a l'interior. Això sí, el Roadster serà un cotxe descapotable, com mana la tradició dels ‘roadster’ britànics.

El que el sud-africà no ha volgut avançar encara és la data de presentació del nou esportiu -tot i que s'especula que serà cap al 2020-, el preu -que intuïm que serà tan exclusiu com les prestacions- ni les especificacions tècniques més rellevants (pes, motors, materials...). Caldrà esperar el següent cop de genialitat d’Elon Musk, des d’avui el nou rei de Silicon Valley.

stats