Cotxes vegans
Motor  /  Novetats 01/09/2019

Tesla es passa al veganisme

El fabricant de cotxes elèctrics anuncia que els seus nous cotxes ja no utilitzen cap tipus de material d'origen animal

Ara Motor
1 min
Tesla es passa al veganisme

Tesla ha anunciat en un tuit que ara els Model 3 són cotxes oficialment “100% lliures de pell” i que a partir d’ara aquest cotxe només utilitzarà un material sintètic d’origen vegetal per fabricar els interiors del cotxe més assequible de la marca californiana.

A més a més, els altres dos cotxes de la marca, els Model S i Model X, també poden disposar d’interiors totalment vegetals, tot i que en aquest cas de manera opcional i no de sèrie, com en el cas del Model 3. Ara bé, el nou Model Y seguirà els passos del Model 3 i disposarà d’uns interiors vegans i lliures de pell animal.

Un dels problemes més importants dels interiors del cotxe és el de poder fabricar volants que prescindeixin de qualsevol material d’origen animal, ja que segons afirma Elon Musk, fundador de Tesla “hi ha alguns desafiaments a l’hora d’escalfar un material sintètic que no sigui de pell i fer que es mantingui en condicions amb el pas del temps”.

Així doncs, els Tesla Model 3 i Model Y seran cotxes totalment vegans a partir del 2020, mentre que els Model S i Model X –els cotxes més cars de Tesla- encara oferiran interiors que utilitzen materials d’origen animal.

stats