Esportiu elèctric
Motor 22/04/2019

Tesla mostra un nou vídeo del Roadster

La marca californiana escalfa motors amb un nou vídeo del seu esportiu elèctric

Ara Motor
1 min
Tesla mostra un nou vídeo del Roadster

Potser el Roadster no és la prioritat immediata de Tesla, una marca enfeinada amb el llançament del Model 3 i l’arribada a finals d’any de la seva primera ‘pickup’ o camioneta elèctrica, el Tesla Semi, però les proves del Roadster i la seva posada a punt definitiva segueix endavant.

El Roadster, que segons apunten fonts pròximes a Elon Musk arribarà al mercat durant el 2020, és una màquina realment espectacular. Amb un parell de 1.000 Nm, una velocitat màxima superior als 400 km/h i un 0 a 100 de tan sols 1,9 segons, aquest esportiu elèctric és capaç de derrotar qualsevol Lamborghini, McLaren, Aston Martin, Porsche o Ferrari que es trobi en un circuit, tot i que el seu preu serà sensiblement inferior a la majoria de superesportius, ja que els clients hauran de pagar uns 200.000 o 250.000 dòlars per emportar-se un Tesla Roadster al seu garatge.

El Tesla Roadster és un biplaça presentat pels californians l’any 2017 i té un esquema de tracció integral gràcies als seus tres motors –un que actua sobre l’eix davanter i dos a l’eix posterior– que respon a una vella aspiració d’Elon Musk, el fundador de la companyia. Durant la seva presentació, Musk va dir que volia “donar una bona bufetada als cotxes de gasolina” i a fe del que s’ha pogut veure al vídeo que la marca ha publicat a Instagram i Twitter, Tesla sembla anar pel bon camí.

stats