Reportatge
Motor Novetats 15/11/2018

El Tesla Model 3 per fi arriba a Barcelona [Vídeo]

Tot i que les primeres entregues no arribaran fins al 2019, els clients i admiradors de la marca ja poden comprovar en primera persona com és el nou compacte elèctric californià

Ferran Vital
2 min

El Tesla Model 3 ha arribat, per fi, a Barcelona. La capital catalana és la tercera ciutat europea –després de París i Londres– que acull el compacte elèctric més popular del món, i la seva arribada ha generat una gran expectació.

I és que el cotxe ‘assequible’ de la marca californiana és un dels vehicles més esperats de l’any al nostre mercat. Avui molts dels compradors que ja havien efectuat una reserva del cotxe fa més d’un any i mig han pogut veure’l en directe i tocar-lo per primer cop a l’estat espanyol.

I, si s'ha de jutjar pel que hem pogut veure, el Model 3 es vendrà bé. Tot i que les versions a la venda al nostre mercat són les més potents i amb més autonomia (amb un preu que la marca encara no vol anunciar però que serà superior als 45.000 euros), hem pogut veure com molts dels assistents a l’acte de presentació del Model 3 o bé ja havien efectuat una reserva prèvia (una paga i senyal de 1.000 euros) o bé l’efectuaven després de veure i tocar en primera persona el cotxe californià.

I és que a falta de poder-lo provar a fons, les primeres sensacions que m’ha generat el Model 3 han sigut prou bones: un cotxe prou atractiu i amb una qualitat percebuda i d’ajustos superior a les meves expectatives inicials.

Segons ens ha pogut confirmar Tesla, les primeres unitats del Model 3 es començaran a entregar durant el primer semestre del 2019, alhora que s’obrirà el termini per reservar la variant d’accés a la gamma, un Model 3 de tracció posterior, 262 CV i 350 quilòmetres d’autonomia que costarà uns 35.000 dòlars (uns 31.000 euros al canvi actual) i que promet convertir-se en un autèntic ‘bestseller’ de la marca.

stats