Cotxe elèctric
Motor Novetats 18/01/2020

Tesla publica l’esborrany d’un nou cotxe econòmic que vol fabricar a la Xina

Tesla publica una misteriosa imatge d'un futur cotxe elèctric urbà i econòmic per reforçar la seva aposta per la nova gigafàbrica de Xangai

Ara Motor
1 min
Tesla publica l’esborrany d’un nou elèctric urbà

La companyia californiana Tesla ha publicat l’esborrany d’un cotxe elèctric urbà (més petit que el Model 3) a la xarxa social xinesa WeChat, il·lustrant un cartell publicitari que anuncia la creació d’un nou centre de disseny i recerca en el gegant asiàtic, que acompanyarà a la nova gigafàbrica de Xangai, la qual ja ha entregat les primeres unitats del Model 3 fabricades en territori xinès.

Cartell publicitari Tesla

Aquest anunci vol atreure potencials treballadors per a la seva empresa a la Xina, però l’esborrany que il·lustra el cartell dibuixa un cotxe diferent als Model S, Model 3, Model Y o Model X, ja que és un compacte de dimensions molt més reduïdes (i presumiblement més econòmic) que es podria fabricar en la nova planta xinesa per abastir la demanda dels cinc continents.

Què hi diu, al cartell?

Tesla està esperant. El Tesla d'estil xinès arrasarà al món. Que l'art xinès més bonic s'integri en el Tesla orientat al futur

Amb tot, l’anunci de Tesla ha disparat la rumorologia i molts mitjans asseguren que l’esborrany correspon a un hipotètic Model C i que seria l’aposta de la marca californiana per als mercats emergents i les grans megalòpolis del planeta.

I és que durant la visita d’Elon Musk a la gigafàbrica de Xangai, el sud-africà va afirmar: “Tesla vol augmentar les seves inversions a la Xina fabricant-hi el Model 3, el Model Y i futurs models”. I va afegir: “El centre de disseny que obrirem a la Xina podria dissenyar un cotxe local pel consum mundial”.

stats