Esportius
Motor Novetats 02/07/2020

El Suzuki Swift Sport estrena mecànica ecològica

El popular esportiu de butxaca japonès estrena una nova mecànica 'mild hybrid' de 48 V i noves opcions d’equipament

Ara Motor
2 min
El Suzuki Swift Sport estrena mecànica ecològica

No hi ha gaires cotxes al mercat tan interessants com el Suzuki Swift Sport. Aquest esportiu de butxaca promet sensacions dinàmiques a un preu no gaire elevat (21.680 euros) i s'ha convertit en una de les millors alternatives als populars Mini Cooper o Abarth 500.

Suzuki Swift Sport

La gran novetat respecte al model original de l’any 2018 és que ara el Swift Sport només anirà associat a una mecànica semihíbrida o mild hybrid de 48 V que li permetrà rebre l’etiqueta ambiental Eco de la DGT i els beneficis fiscals i socials que això comporta.

Suzuki Swift Sport

A més, el Swift Sport estrena un motor de gasolina turbo 1.4 Boosterjet que ofereix 129 CV i 235 Nm de parell, als quals cal sumar un boost o extra de 14 CV i 53 Nm que pot aportar el sistema de 48 volts, gestionat per una caixa de canvis manual de sis relacions i una plataforma de tracció davantera.

Suzuki Swift Sport

Amb aquesta potència i configuració, el nou Swift Sport pot accelerar de 0 a 100 en 9,1 segons i assolir una velocitat punta de 210 km/h, homologant consums de carburant de 5,6 L als 100 quilòmetres en cicle WLTP i unes emissions de CO2 de 127 g/km.

Interior Suzuki Swift Sport

Més enllà de la mecànica, el Swift Sport 2020 també incorpora algunes novetats importants, com ara detector d’angle mort, alerta de trànsit posterior i reconeixement de senyals de trànsit, entre altres.

Suzuki Swift Sport

Per acabar, el Swift Sport –que ja està disponible als concessionaris Suzuki del país– estrena tres noves opcions de pintura bicolor a la carrosseria, que li aporten un aire més juvenil, radical i esportiu.

stats