Novetats
Motor  /  Novetats 09/08/2018

El Suzuki actualitza el Vitara

El nou SUV japonès incorpora millores estètiques i de seguretat

Ara Motor
1 min
El Suzuki actualitza el Vitara

A partir del mes de setembre arribarà al nostre mercat la nova generació tecnològica del Vitara. Els canvis se centren, sobretot, en l’equipament de seguretat i en els sistemes d’ajuda a la conducció.

Detall grups òtics led del nou Vitara

D’entrada el Vitara incorporarà el sistema DSBS ('Dual Sensor Brake Support'), que ens alerta i fins i tot frena automàticament el vehicle si detecta la proximitat d’un objecte o vianant i el conductor no reacciona. A aquest nou sistema cal sumar-hi l’arribada d’uns nous controls de canvi de carril, el reconeixement senyals trànsit, la detecció d’angles morts i l'alerta posterior, entre d'altres.

Nou frontal Vitara

Estèticament el Vitara només s’actualitza amb unes noves llandes de 17 polzades, nous grups òptics posteriors amb tecnologia led i nous cromats al para-xocs. Per acabar d’arrodonir un cotxe amb un disseny ben treballat es renova també la calandra davantera. En els interiors destaquen la nova pantalla tàctil LCD de 4,2 polzades i el nou disseny dels rellotges del quadre de comandaments.

Quadre instruments Vitara

Suzuki també introdueix dos nous motors gasolina a la seva oferta mecànica, un 1.0 Boosterjet de tres cilindres amb 111 CV de potència i un 1.4 Boosterjet de quatre cilindres que té 140 CV de potència, fet que el converteix el més potent de la gamma.

stats