Novetats
Motor Novetats 19/04/2018

Subaru torna a comercialitzar l'Impreza

El llegendari compacte nipó torna als concessionaris del país per poc més de 20.000 euros

Ara Motor
1 min
Subaru torna a comercialitzar l'Impreza al nostre mercat

És un dels retorns més esperats de l’any. Subaru torna a vendre l’Impreza a Europa després d’una colla d’anys d'absència, i ho fa mantenint-se fidel a les seves senyes d’identitat. El Subaru Impreza manté un motor bòxer de gasolina i la tracció permanent 4x4, per bé que amb una potència discreta de tan sols 114 CV.

I és que Subaru només ofereix el motor 1.6 bòxer de gasolina (atmosfèric) i un so i una suavitat destacable associat a una caixa de canvis de tipus CVT (variador continu) sense lleves al volant, però associat a un sistema de tracció integral permanent 4x4.

Pel que fa al disseny, el nou Subaru Impreza conserva la personalitat i les característiques de disseny pròpies del model, sense cap gran revolució estètica a la qual semblen abonats la resta de fabricants japonesos. Els interiors segueixen el plantejament sobri de la resta del vehicle però incorporen una nova pantalla tàctil opcional de 6,3 polzades.

Aquest nou Subaru Impreza ja està disponible als concessionaris i presenta una forquilla de preus compresa entre els 21.800 i els 24.000 euros, descomptes promocionals a banda.

stats